Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 maj 16.14

05 maj 19.57, Misshandel, grov, Hörby

Nya Torg. Bråk mellan flertalet personer, uppgift om flera skadade.

Bråk mellan flertalet personer utbryter på Nya Torg i Hörby. Enligt initiala uppgifter har två personer stick- eller skärskador. Polis och ambulanssjukvård larmas till adressen.

Två unga män i övre tonåren, med stick- eller skärskador, är förda till sjukhus med ambulans. Skadeläget är just nu okänt.

Polis är på plats och vidtar utredningsåtgärder. Brottsrubriceringen är ännu inte preciserad, ingen gärningsperson just nu gripen.

Uppdatering kl. 21.50: Händelsen rubriceras som försök till mord. Polisen söker efter en eller flera brottsplatser, förhör eventuella vittnen och söker efter spår.

Polisen tar tacksamt emot iakttagelser från vittnen till händelsen, något man kan lämna via Polisens växel på telefonnummer 114 14.

Uppdatering kl. 23.00: Polisen har lokaliserat en misstänkt brottsplats i närheten av Nya Torg. Platsen är avspärrad och kriminaltekniker är på väg dit.

--------------------------------------------------------------------

Uppdatering söndag morgon: En person har anhållits misstänkt för försök till mord. Fler utredningsåtgärder väntas, därför kan av utredningstekniska skäl inga fler uppgifter lämnas i nuläget.

Uppdatering 6 maj kl. 16.05: En person sitter fortsatt anhållen. Polisen har mycket material att bearbeta och ser utredningsläget som gott, med hög framgångsfaktor.

Polisen söker efter ytterligare personer att förhöra och i det fall någon person vet med sig att man har intressanta uppgifter att dela med sig i ärendet, uppmanas man att inställa sig på närmaste polisstation eller att ringa Polisens växel på telefonnummer 114 14.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen