Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 maj 07.15

05 maj 23.31, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Natten i Västerbotten

Sammanfattningsvis har det varit en väldigt lugn natt.

22:52 Umeå, Istidsgatan
Olaga intrång

Flertalet ungdomar har tagit sig in på ett inhägnat område. Detta upptäcks via kameralarm. Flera patruller skickas till platsen men inga personer kan lokaliseras. En anmälan gällande olaga intrång kommer skrivas.

00:40 Skellefteå, Verandan
Misshandel samt sexuellt ofredande

Samtal inkommer från vakter som omhändertagit en man som ofredat två kvinnor. Patrull åker till platsen och håller förhör med de båda målsägandena samt tar upp anmälan om misshandel och sexuellt ofredande. Mannen får följa med till polisstationen då han är för berusad för sitt och andras bästa.

00:55 Umeå, centrala stan
Olovlig körning

Samtal inkommer till polisen om en EPA traktor som går väldigt fort. Patrull ser körningen och den går över den lagliga hastigheten. Föraren som är under 18 år misstänks för olovlig körning och EPA traktorn tas i beslag.

01:50 Skellefteå, Centrala stan
Olovlig körning

Patrull har följt efter en moped på avstånd som gått alldeles för fort. När föraren stannar så kör patrullen upp och vidtalar föraren. Denne som är under 18 år misstänks för olovlig körning då mopeden gick betydligt fortare än lagliga 45 km/h.

En efternatt utan akuta händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen