Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 maj 00.29, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Sammanfattning av nattens händelser i länet

Kl 22:54 - Våld i nära relation, Älandsbro, Härnösand

Polis får in flera samtal om bråk på en adress i Älandsbro, en man och en kvinna skall bråka på adressen. Under samtalets gång får polis information om att personerna har en relation med varndra samt att mannen skall utdelat slag mot kvinnan.

Polis åker till adressen, när patrull anländer så försöker gärningspersonen springa från platsen, han kan dock snabbt infångas. Mannen som är i 40 års åldern grips och transporteras till Härnösand för förhör.

Kvinnan som är i 35 års åldern är endast lindrigt skadad, inget behov av sjukvård.

Polis skriver anmälan om misshandel.

 

Kl  23:53 Rattfylleri, Norra alnö, Sundsvall

Polispatull har stoppat en moped, föraren blåser positivt i sållningsinstrument och få följa med för provtagning och förhör. Föraren är man i 35 års åldern misstänks även för olovlig körning då han saknar körkort.

Polis skriver anmälan på rattfylleri och olovlig körning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen