Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 maj 07.11

06 maj 02.56, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Natten i Norrbotten

00:09 Piteå, Bishops Arms
Hot mot tjänsteman

En man i 60 års åldern är misstänkt för att hotat en tjänsteman på Bishop Arms. Denna man omhändertogs och patrull som åkte till platsen tog upp anmälan och höll förhör. Mannen avlägsnades från platsen.

00:51 Piteå, Sundsgatan
Narkotikabrott eget bruk samt brott mot knivlagen

Patrull hittar en man i 20 års åldern som efter samtal misstänks vara påverkad av narkotika. Patrull tar med honom för provtagning och i samband med skyddsvisitation påträffas en kniv han inte har rätt att bära på allmän plats.

02:10 Jokkmokk, Kåbdalis
Rattfylleri

Patrull stoppar en personbil och vid sållningsprov blåser mannen i 20 års åldern positivt. Han fick följa med för ytterligare provtagning på polisstationen.

02:47 Misshandel, Piteå (av kommunikatör Liv Fahlén)
Polis kallas till centrum efter samtal från en man som uppger att han blivit slagen av andra män. Polisen upprättar en anmälan om misshandel. Den misshandlade mannen ska inte ha behövt uppsöka vård.

04:02 Trafikbrott, Luleå
En patrull stoppar och kontrollerar en bil på Bodenvägen i Luleå. Föraren, en man i 45-årsåldern, misstänks för grov olovlig körning. Bilen är avställd, har brukande- och körförbud. Bilen tas i beslag med stöd av Trafikbrottslagen 7§.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen