Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 maj 05.00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En relativt lugn lördagsnatt i Region Öst. Lördag-söndag natt, 5-6/5.

Natten mot söndagen den 6/5 har varit relativt lugn i Region Öst (Jönköpings och Östergötlands län).

Ledningscentralen har registrerat och hanterat totalt 170 händelserapporter mellan kl. 22:00 och 05:00, många av dessa har handlat om polisinitierade kontroller av fordon och/eller personer med varierande resultat samt mer eller mindre allvarliga incidenter som orsakats av berusade/påverkade personer.

En person har gripits i regionen under senkvällen och natten, se nedan.

Ett 30-tal personer har omhändertagits med anledning av för hög berusning och/eller oförmåga att bete sig i det offentliga rummet.

NOTERBART:

Vid 02-tiden larmades polis till en adress i Vetlanda med anledning av en misshandel i relation. En kvinna hade blivit misshandlad av en man som hon lever i en relation med. Misshandeln skall ha bestått i att den misstänkte skallat målsägandne i ansiktet. Den misstänkte gärningsmannen, som är i 45-årsåldern, greps. Målsäganden behövde inte uppsöka sjukhusvård.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen