Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 maj 06.55, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

22.47 Göteborg, brand
En passerande polispatrull ser att det brinner på taket till Ryaskolan i Biskopsgården. Räddningstjänsten larmas till platsen och kan konstatera att det brinner i innertaket. De får ganska snabbt branden under kontroll men kommer vara kvar under natten. Polisen skriver en anmälan om brand utan misstanke om brott.

22.49 Mölndal, trafikolycka
På Kryptongatan har två mopeder kolliderat med varandra. På båda mopederna åkte två personer, en kille och tre tjejer, alla 16-17 år. Samtliga förs till sjukhus, chockade och med skrapsår. Killen som körde den ena mopeden rapporteras för vållande till kroppsskada, olovlig körning samt vårdslöshet i trafik. 

00.00 Göteborg, misstänkt skottlossning
Boende i området kring Topasgatan ringer polisen då de hört något som lät som skottlossning. Polisen inleder en stor insats på platsen och flera tomhylsor påträffas. Det finns ingen skadad person på platsen och ingen har heller sökt vård på sjukhusen. Inte heller hittar man några skador på byggnader och bilar i området. Klockan 01.03 hävs avspärrningarna på platsen och polisen inleder en förundersökning om brott mot vapenlagen.

01.26 Stenungsund, trafikolycka
På Anråsvägen i Stora Höga har det inträffat en singelolycka. Det är en mopedbil med tre tjejer i, 15-16 år gamla. De klagar på bl a smärtor i knä och huvud. De kontrolleras av ambulanspersonal men behöver inte åka med till sjukhus. Mopedbilen bärgas.

02.33, Göteborg, grov misshandel
I Brunnsparken har en man i 20-årsåldern blivit knivhuggen i ena benet/ höften. Han förs till sjukhus i ambulans och polisen har inlett en förundersökning om grov misshandel. Ingen misstänkt i ärendet.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen