Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 maj 11.07, Stöld/inbrott, Norsjö

Samband mellan brott i Norrbotten och Västerbotten.

Tack vare tips från allmänheten ser vi ett samband mellan brott i Norrbotten och Västerbotten. Ingen person är frihetsberövad, men arbetet fortgår.

Det var vid 02:55-tiden natten mot fredag kallas polis till en matbutik i Arvidsjaur som haft inbrott. Tobak stals från platsen av maskerade personer. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades.

Vid 16-tiden på fredagen stals diesel från en lastbil i Bratten. En patrull höll förhör med vittnen och gjorde en brottsplatsundersökning, samt upprättade en anmälan

Under natten mot lördag utsattes en matbutik i Norsjö för inbrott, då maskerade personer var inne i butiken och stal tobak (se händelsenotis: 05 maj 07:34 Stöld/inbrott, Norsjö).

Polisen har fått in flera tips efter händelsen i Norsjö som fört utredningen framåt. Uppgifter om bilar och signalement gör att man kunnat se ett samband med både dieselstölden i Lycksele och inbrottet i Arvidsjaur.

Nu går arbetet vidare med att identifiera gärningspersonerna, samt fortsatt arbete med att följa upp tips.

Har du sett något som kan sättas i samband med något av brotten? Ring polisen på 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen