Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 maj 20.53

06 maj 17.26, Misshandel, Växjö

Hejaregatan. Större bråk.

Ett bråk mellan flertalet personer pågår på i eller i anslutning till ett köpcentrum på Hejaregatan i Växjö, initiala uppgifter talar om att knivar och batonger används. Polis larmas till adressen.

Polisen är på plats adressen och vidtar utredningsåtgärder, man har kontakt med ett antal personer som varit inblandade i bråket. Ytterligare personer efterspanas och polisen använder bl.a. hund i sitt arbete.

Det är just nu okänt om det uppstått personskador i samband med bråket.

Uppdatering kl. 20.45: Polisen har lokaliserat totalt åtta personer, som på olika sätt varit involverade i bråket som aktiva eller vittnen. Personerna ska inte vara bekanta för varandra sedan tidigare. Hos den ena grupperingen har det konstaterats skador hos två personer och i den andra grupperingen hos minst en person. Skadorna är inte av sådan art att ambulanssjukvård behövde engageras.

Uppgifter från de inblandade parterna gör gällande att batong, kätting och kniv har använts i bråket. Ingen person är anträffad med stick- eller skärskador.

Det finns ytterligare personer som var involverade i bråket men dessa är ännu inte lokaliserade. Polisen upprättar anmälan om misshandel, ingen person är gripen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen