Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 maj 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

20.02 Lidköping, trafikolycka
På länsväg 2578 strax efter Tolsjö är det två personer på en MC som kör av vägen. De båda körs till sjukhus med okända skador.

21.45 Göteborg, inbrott
Vid Trädgårn, Nya Allén konstaterar väktare att det varit inbrott på restaurangen. Någon har krossat en ruta till en dörr på baksidan och tagit sig in. Det saknas sprit från baren. 

23.42 Bergsjön, grov misshandel
Polis larmas till en lägenhet vid Rymdtorget där det är bråk. På plats anträffas en man som blivit knivskuren efter ett bråk. I lägenheten befann sig förutom den knivskurne fyra personer. Den knivskurne körs till sjukhus där han vårdas. Tre personer från lägenheten får följa med för förhör och en person hade avviket från platsen innan polis kom till platsen. Lägenheten spärras av för teknisk undersökning.

 04.10 Göteborg, drograttfylleri
Vid Västra Sjöfarten är det en man som kör in i en stolpe med sin bil utanför Operan och lämnar bilen i en rabatt. han grips av polis efter att försökt lämna platsen i taxi. Han grips misstänkt för drograttfylleri, vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning och smitninmg från trafikolycksplats.

05.20 Karlsborg, singelolycka
På riksväg 49 strax norr om Granvik inträffar en singelolycka. I bilen färdades tre personer som alla fick köras till sjukhus med okända skador.

   

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen