Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 maj 09.40, Mord/dråp, försök, Sandviken

Polisen söker vittnen till mordförsöken på Barrsätragatan 33 i Sandviken.

Händelsen.

Utanför en lägenhet på Barrsätragatan 33 i Sandviken skadades en 20-årig man allvarligt efter att han blivit angripen av en gärningsman med någon typ av stick och skärvapen.

En annan man även han i 20-års åldern, utsattes även han av hot och våld av gärningsmannen, men skadades ej. Utfallen mot målsägaren var sådana att man har rubricerad även det som försök till mord.

Gärningsmannen söks av polis och man hoppas finna honom snarast.

Den skadade mannen fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans. Uttalanden om den skadades tillstånd, överlämnas till sjukvårdens patientskaderapport, Region Gävleborgs växel 026-15 40 00.

Händelsen har inget samband med tidigare våldshändelser i Sandviken.

Förundersökningsledare.

Förundersökningen kommer att ledas av åklagare vid Åklagarkammaren i Gävle.

Polisen söker vittnen

Polisen är intresserad av alla iakttagelser till händelse på Barrsätragatan i Sandviken, mellan klockan 21:30-23:00.Man kontaktar polisen på 114 14 och hänvisar till mordförsöket.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen