Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 maj 14.20, Rattfylleri, Värnamo

Rattfyllerist omhändertogs efter vinglig färd.

11.21 flera inringare kontaktade polisen om att en personbilsförare körde vingligt i Värnamo. Flera inringare ringde och berättade om att bilisten verkade ha kört väldigt illa och farligt.

11.22 flera polispatrull åker mot området där bilisten har setts.

11.41 polisen påträffar en bil som misstänks vara den aktuella. Bilen står parkerad tom, men är skadad och stämmer med angiven beskrivning. Polisen påbörjar ett arbete för att lokalisera vart föraren har tagit vägen.

12.23 en misstänkt bilförare är påträffad och omhändertagen, misstänkt för rattfylleri. Mannen är i 50-årsåldern och misstänks ha kört mot körriktningen, kört ner ett trafikhinder samt kört emot en byggnad. Ytterligare brottsrubriceringar kan tillkomma.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen