Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 maj 07.00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser.

22:51 Trafikolycka, Strömsund
Två personbilar har kolliderat på länsväg 837 mellan Edefors och Görvik. Räddningstjänsten stängde av vägen i samband med olyckan. Förarna kontrollerades av ambulanspersonal, men ska inte ha behövt uppsöka vård.

22:55 Viltolycka, Östersund
En bilist ska ha kolliderat med ett rådjur på riksväg 87 mellan Bringåsen och Lillsjöhögen. Inga personskador och oklart och rådjuret skadades. Eftersöksjägare kontaktad.

23:00 Viltolycka, Strömsund
En bilist har kolliderat med ett rådjur på E45 i höjd med Harbäcken. Rådjuret lämnade platsen och eftersöksjägare kontaktades. Strax efter midnatt meddelade jägaren att djuret var avlivat.

23:10 Viltolycka, Östersund
En lastbilsförare har kolliderat med ett rådjur på länsväg 609 vid Rödöbron. Inga personskador, men rådjuret dog i olyckan.

En efternatt utan händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen