Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 09 maj 13.48

09 maj 11.38, Misshandel, Helsingborg

Södra Hunnetorpsvägen. Kvinna misstänkt för misshandel och olaga hot.

Polis kallades till en butik på Södra Hunnetorpsvägen med anledning av att ett larm inkommit om en bråkig kvinna. Kvinnan som är i 20-års åldern är misstänkt för misshandel och olaga hot. Kvinnan uppträdde påverkat och blev i samband med anmälningsupptagningen omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Uppdatering:

Kvinnan blev ertappad  med en undanstoppad dricka i sin tröja när hon skulle lämna butiken. Hon blev konfronterad och blev då aggressiv. Hon har hotat en man som är i 40-års åldern och även försökt att slå på honom. Kvinnan kunde kvarhållas tills polis kom till platsen. Kvinnan är misstänkt för olaga hot och försök till misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen