Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 maj 12.12, Brand, Luleå

Misstänkt mordbrand, Luleå

Under natten mellan tisdag den 8 maj och onsdag 9 maj inkom larm om brand vid en anläggning, Porsön i Luleå. En förundersökning om misstänkt mordbrand är upprättad. Detta enligt rutin då det inte direkt går att avgöra vad som orsakat branden. Brottsplatsen är avspärrad för en teknisk undersökning och under dagen jobbar polisen bland annat med att genomföra förhör av vittnen. I dagsläget finns ingen misstänkt gärningsperson för branden.

Utifrån den samlade lägesbilden har polisen upprättat ett antal aktiviteter tillsammans med kommunen och andra samverkansparnters i området. Bland annat så har områdespoliserna ökat närvaron i området.

Har du sett något som kan sättas i samband med brottet? Ring polisen telefon 114 14

Kontaktperson för media: Patrik Hellberg, bitr. lokalpolisområdeschef Luleå/ Boden tel 070-648 10 08

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen