Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 maj 16.10, Stöld/inbrott, Ydre

Två män gripna misstänkta för inbrott i villa.

11:20 Polisen larmades till en gård utanför Asby. Ett inbrottslarm hade utlösts. En väktare och en anhörig åkte till platsen för att kontrollera gården. Där upptäcktes att rutor till ett boningshus var krossade.

12:44 På en gård i närheten observerades två män som man inte kände igen. Dessa hölls under uppsikt tills polisen kom på plats och kunde kontrollera dem.

14:01 Vissa fynd gjordes på brottsplatsen som binder männen till inbrottet. De båda männen greps och misstänks för grov stöld genom inbrott i villa. Männen är i 30 respektive 45-årsåldern.
 
Villan har spärrats av och en teknisk undersökning ska genomföras under eftermiddagen. Det är i nuläget inte känt vad som har tillgripits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen