Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 maj 09.04

09 maj 17.04, Mord/dråp, Kristianstad

Utanför Maglehem. Anträffad avliden människa i brinnande bil.

En brinnande bil anträffas på en mindre väg i ett skogsparti, utanför Maglehem i Kristianstads kommun. Räddningstjänst och polis larmas till platsen.

I samband med släckningsarbetet, anträffas en människokropp i bilen. Polis har spärrat av platsen, kriminaltekniker är på plats och arbetar.

Bilen är tagen i beslag och ärendet utreds som ett misstänkt mord.  

Uppdatering kl. 19.11: Kriminalteknikerna är klara med sitt arbete på platsen och avspärrningen hävdes kl. 18.30. Bilen är bärgad från platsen.

Torsdag morgon: Identiteten på den avlidne personen är inte fastställd, dock har polisen en idé om vem det kan röra sig om. En rättsmedicinsk undersökning kommer att genomföras på kroppen innan vidare uppgifter kan fastställas om händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen