Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 01 mars 12.27

01 mars 03.39, Försvunnen person, Sävsjö

Försvunna personer anträffade. Uppdaterad.

De två personerna som tidigare rapporterats försvunna i Sävsjö anträffades kl 02.50 i sökområdet av en av polisens hundpatruller. Den 8 åriga flickan samt mamman är förda i ambulans till sjukhus. Båda var kraftigt nedkylda.

De båda anträffades i ett skogsområde söder om väg 127 i Sävsjö.

Uppdatering kl. 06.25.

Kvinnan var svårt nedkyld och medtagen när hon anträffades. Hon dödförklarades vid femtiden av läkare på Höglandssjukhuset. Flickan vårdas på intensivvårdsklinik och kommer inom kort att flyttas till barnkliniken. Polisen har inte funnit några anhöriga att underrätta.

Det finns ingen misstanke om brott. Den avlidne kommer att genomgå rättsmedicinsk obduktion.

Talesperson i ärendet fram till klockan 14.00 är presstalespersonen Thomas Agnevik 010-56 65 007

Uppdatering kl. 12.15:

Polisen har inlett en förundersökning om vållande till kroppsskada. De drabbade, (målsägande) är de båda barnen. Det finns i inledningsskedet av förundersökningen ingen annan misstänkt än den avlidna kvinnan.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen