Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 01 mars 14.30

01 mars 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan kommer ett urplock från nattens händelser. Dagens presstalespersoner är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

22.42 Göteborg, drograttfylleri.
En patrull stannar och kontrollerar en bilist på Höstvädersgatan och där påvisar föraren tecken på drogpåverkan. Han får följa med för provtagning och en anmälan skrivs.

23.10 Borås, narkotikabrott.
En kvinna påträffas invid resecentrum och denne visar tecken på drogpåverkan varför hon får följa med för provtagning, en anmälan skrivs.

23.12 Kungälv, inbrottsstöld på Mariebergsliden.
Man har varit bortrest några dagar och kommer hem och då upptäcker att någon varit inne i huset. Man har tagit sig in genom huvudentrén och sedan kommit över en plånbok vad man hittills kunnat se. En patrull till platsen som tar uppgifter för en anmälan.

23.33 Skövde, personrån.
Sex personer blir rånade på Gröna Vägen av flera personer som skulle haft en el-pistol, basebollträn samt ett pistolliknande föremål som de hotade offret med. Man kommer över jackor telefoner samt kontanter och lämnar sedan platsen i en mindre silverfärgad bil i riktning mot Hentorp. Polis söker i området efter den flyende bilen men efter ett tag inser man att den är borta. Man har dock säkrat spår efter rånarna som kommer att lämnas för en teknisk undersökning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen