Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 mars 07.00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser

00:12 Rattfylleri, Kiruna
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i centrala Kiruna. Föraren visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och får följa med patrullen för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri.

02:54 Brand, Haparand
Enligt initiala uppgifter ska det röra sig om en fullt utvecklad brand på en balkong på ett radhus. Branden ska sedan ha spridit sig till vinden och två bostäder ska ha utrymts. Inga personskador. Händelsen rubriceras i nuläget som allmänfarlig vårdslöshet. Polisen ska spärra av för en teknisk undersökning.

06:21 Trafikolycka vilt, Kiruna
Bilist kolliderade med två renar. Olyckan inträffade på E4:an, Övre Soppero. Inga personskador. Renarna skadades i olyckan och blev liggande intill vägen. Samebyn kontaktad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen