Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 mars 16.26, Olaga hot, Jönköping

Man gripen för grovt olaga hot.

13:19 Polisen larmades till centrala Huskvarna med anledning av en hotfull person. Personen uppgavs ha något tillhygge i händerna och uppfattades av anmälaren som aggressiv. Flera polispatruller beordrades till platsen.

13:26 Polis på plats hade kontroll över mannen och han belades med handfängsel. Det beslutades att mannen, som är i 70-årsåldern, skulle gripas och han fördes in till polisstationen. På mannen anträffades tillhygge som har tagits i beslag.

Ingen person skadades fysiskt vid händelsen.

Ärendet utreds som grovt olaga hot och ofredande. I nuläget har polisen två personer som anses vara drabbade. Polisen är angelägen att komma i kontakt med de personer som har sett händelsen. Polisen utesluter inte heller att det kan finnas flera personer som känt sig hotade, och dessa uppmanas också att kontakta polisen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen