Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 mars 19.25, Misshandel, grov, Falkenberg

En man uppges blivit knivskadad på ett boende i Stafsinge.

Enligt SOS så har någon typ av bråk ägt rum på ett boende på Kilavägen (troligen Migrationsverket). Oklart om det inträffat inomhus eller utomhus. En man uppges vara knivskadad i ena benet/ljumsken. Oklart vad som ligger bakom bråket.

Polis och ambulans kallas till platsen.

När polisen kommer fram så finner man en man med skador, uppgifterna stämmer när det gäller skadans placering. Det är troligen en knivskada. Den skadade körs med hjäflp av ambulans till Varbergs sjukhus. Oklart skadeläge, troligen inte livshotande.

Polisen söker efter en ensam gärningsman samt en kniv som använts vid tillfället för misshandeln.

Polisen anträffar en kniv efter tips från ett vittne till händelsen, kniven beslagtogs. Därefter inleds sök med hund efter den misstänkta gärningsmannen som ännu inte kunnat gripas.

Förundersökning inledd med rubricering grov misshandel.

Ingen uppgift om gripande.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen