Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

10 mars 04.59, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning natt, Östergötlands län

Regionsledningscentralen i region Öst har under tiden kl 22:00-05.00 hanterat 116 händelser som ägt rum i Jönköpings- och Östergötlands län. I person har gripits i Jönköpings län och 15 personer har omhändertagits med anledning av berusning och/eller ordningsstörningar.

Utifrån att vara en helgnatt betraktas ordningsläget som relativt lugnt

Noterbart:

Kl 00.28 inkom samtal om brand i sommarstuga norr om Motala. En sommarstuga i ett sommarstugeområde har av okänd anledning fattat eld. När patrull kom till platsen var det en fullt utvecklad brand. Räddningstjänst kom till platsen men kunde inte rädda fastigheten. Polis misstänker inte att finns kvar någon i huset.  

Utifrån den oklara brandorsaken inleddes förundersökning gällande mordbrand. Platsen spärrades av och kommer genomgå teknisk undersökning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen