Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 11 mars 07.04

10 mars 21.44, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Nattens händelser i länet.

21:17 - Rattfylleri, Skellefteå
En man är misstänkt för rattfylleri efter att ha kontrollerats av en polispatrull i Skelleftehamn.

23:10 - Ringa narkotikabrott, Skellefteå
En man i 20-årsåldern är misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk, efter att ha uppvisat tydliga tecken på narkotikapåverkan när en polispatrull kontrollerade honom på en krog i centrala Skellefteå. Han kommer, på grund av berusningen, att få sova ruset av sig på polisstationen.

00:09 - Våldsamt motstånd, Umeå
När ordningsvakter på en krog i centrala Umeå ska omhänderta en man på grund av berusning så sätter han sig till motvärn vid ingripandet. Polispatrullen övertar omhändertagandet om upprättar en anmälan gällande våldsamt motstånd. Misstänkt är en man i 25-årsåldern.

01:00 - Misshandel, Umeå
Två personer har varit i bråk på en krog på Ålidhem. Polispatrullen upprättar en anmälan gällande misshandel och en gällande ofredande.

En efternatt utan akuta händelser att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen