Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 11 mars 07.40

10 mars 22.40, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

22:08 Drograttfylleri, centrala Sundsvall

Patruller i Sundsvall stoppade en bil där föraren misstänks för drograttfylleri. Föraren en kvinna i 35 års åldern medtogs för provtagning. Passageraren, en man i 35-40 års åldern omhändertogs enligt LOB. I bilen påträffades även en mindre mängd misstänkt narkotika.

22:50 Rattfylleri, Johannedal Sundsvall

Efter ett trafikstopp är en kvinna i 55 års åldern misstänkt för rattfylleri. Kvinnan blåste positivt i sålliningsinstrumentet och medtogs efter det för vidare provtagning.

02:28 Våld mot tjänsteman/Fylleri, centrala Sollefteå.

Patrull uppmärksammade ett bråk mellan tre personer utanför Old Oak i Sollefteå. Patrullen tillkallade yttterligare patrull och ordningsvakter till platsen, patrullerna fick med hjälp av batong och pepparspray till slut stopp på bråket. De tre männen som är i  20 -25 års åldern omhändertogs enligt LOB. Patrullen skrev även anmälan våld mot tjänsteman samt åverkan på polisbil.

02:39 Rattfylleri, Ånge (uppdatering av Liv Fahlén, kommunikatör)
En patrull stoppar och kontrollerar ett fordon på E14 i höjd med Tälje. Föraren, en man, visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och får följa med patrullen för provtagning. Efter provtagning misstänks föraren för drograttfylleri, samt grov olovlig körning. Bilen är avställd och har körförbud. Passageraren, en kvinna, misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk. Bilnycklarna omhändertas med stöd av Polislagen (PL24§).

04:14 Stöld/inbrott, Örnsköldsvik
Polis kallas till Solberg efter samtal om inbrott i en affär. Enligt initiala uppgifter har inbrottet skett via en dörr och tobak ska ha stulits. En patrull har varit på plats för en brottsplatsundersökning och vissa spår har säkrats. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats.

En efternatt utan akuta händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen