Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 mars 12.08, Misshandel, Tranås

Relationsmisshandel.

10.36 en anmälare ringde till polisen och anmälde att en kvinna kommit till Stationsplan i Tranås. Kvinnan hade berättat att hon blivit misshandlad och jagad av en man hon har en relation med. Kvinnan var mycket skakad och rädd.

10.39 polisen är på väg till platsen.

10.46 en polispatrull är framme på platsen och börjar ta reda på vad kvinnan har utsatts för. En annan polispatrull finns i närheten för att spana efter en eventuellt misstänkt person.

10.50 den andra polispatrullen påträffar en man som kan vara aktuell i ärendet.

11.07 polisen har nu utrett att kvinnan, som är i 25-årsåldern, utsatts för misshandel och olaga hot av den aktuelle mannen. Han grips därför för dessa båda brott. I samband med gripandet visiteras mannen, som är i 25-årsåldern och då anträffas en kniv. Han blir därför misstänkt för brott mot knivlagen. Han verkar också ha använt droger varför han även misstänks för narkotikabrott eget bruk och innehav av narkotika.

Mannen förs till sjukhus för provtagning och sedan till polisstationen för förhör angående samtliga brott han misstänks för.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen