Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 11 mars 21.14

11 mars 18.27, Mord/dråp, försök, Helsingborg

Regementsvägen, parkering vid matvarubutik. Skadad man i bråk.

Polis kallades till en parkering utanför en matvarubutik på Regementsvägen med anledning av ett bråk. När polisen kom fram anträffades en man i 25-års åldern med skador. Mannen är avförd med ambulans och polisen utreder nu vad det är som har hänt på platsen. Polisen letar efter personer som har varit inblandade i bråket. Skadeläget på mannen är okänt i nuläget.

Uppdatering:

19.45 Den skadade mannen har stickskador. Han var vaken och talbar när polisen kom till platsen.

20.05 Fyra pojkar i 15-års åldern är gripna i anslutning till händelsen. En av de gripna är under 15 år och kommer att överlämnas till socialförvaltningen. Polisen har hållit förhör med vittnen och tagit kläder i beslag för att kunna genomföra en teknisk undersökning av dessa. Polisen undersöker även vilka övervakningskameror som kan finnas i anslutning till brottsplatsen.

21.10 Brottsrubriceringen är försök till mord.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen