Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 mars 21.37, Misshandel, grov, Eskilstuna

Bråk utanför akuten, Mälarsjukhuset Eskilstuna

Kl 19.22 inkom samtal från personalen på akuten att ca 8-10 personer bråkade utanför akuten. Bråket kunde dock avstyras av sjukhuspersonal. Då polis kom till platsen var bara en kille samt dennes flickvän kvar på platsen, de andra parterna hade lämnat åt varsit håll i bil. Den ena bilen återvände dock till akuten då det visade sig att en av personerna blivit knivskuren i armen vilket han inte märkt först.

Dock uppstod inget nytt bråk. Orsaken är högst oklar vad som orsakat bråket, till synes var samtliga inblandade bekanta med varandra i ngn form och ingen var alltför medgörlig i utredningen. Ärendet rubriceras som misshandel samt grov misshandel, ingen var dock allvarligt skadad. Ingen gripen eller misstänkt i nuläget. Även oklart i nuläget vad de gjorde utanför sjukhuset då ingen varit patient innan bråket.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen