Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 12 mars 07.01

11 mars 23.06, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

23:21 Drograttfylleri, centrala Sundsvall

Efter ett fordonsstopp i centrala Sundsvall misstänktes föraren för drograttfylleri. Även en av de tre passagerarna fick följa med en patrull då han misstänktes för narkotikabrott eget bruk. De bägge männen som är i 25 åldern togs med för provtagning. Bilnycklarna omhändertogs för att förhindra fortsatt färd.

03:38 Narkotikabrott/brott mot knivlagen, Centralstation Sundsvall

En man i 60 års åldern är misstänkt för brott mot knivlagen och narkotikabrott eget bruk samt innehav sedan han befunnit sig på Centralstation i Sundsvall med ett svärd. Då patrullerna kom på platsen omhändertogs mannen och de hittade misstänkt narkotika. Mannen togs till polisstationen där han lades in för tillnykring, den misstänkta narkotikan togs i beslag. Ingripnadet mot mannen var odramatiskt.

04:17 Brand, Örnsköldsvik (av Liv Fahlén, kommunikatör)
Larm inkommer om brand i en ladugård i Sörsvedje utanför Bjästa. Räddningstjänsten meddelade vid 04:30 att byggnaden var helt övertänd. Inga djur i byggnaden och inga personskador. En patrull har förhört ägaren och upprättat en anmälan om brand utan misstanke om brott.

En efternatt utan akuta händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen