Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 mars 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

God morgon. Dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Peter Adlersson och Stefan Gustafsson.

01.11 Kungsbacka, stöld genom inbrott
Från Hemköp på Kyviks äng går ett larm. På plats konstateras ett inbrott, okänd person har sågat upp ett galler och tagit sig in i butiken, i nuläget oklart vad som stulits. Spaning i området utan resultat. En avspärrning för teknisk undersökning görs och en anmälan skrivs.

02.01 Halmstad, misstänkt rattfylleri
Polispatrull stoppar en personbil i Andersberg för kontroll. Föraren, en kvinna i 20-årsåldern misstänkt för drograttfylleri. Passageraren misstänks för narkotikabrott eget bruk samt innehav, anmälan skrivs och narkotikan tas i beslag och båda tas med för provtagning.   

02.17 Varberg, brand
Rök och lågor ses från ett tak i ett boningshus i Rolfstorp, räddningstjänst och polis till platsen. Ingen av de tre boende i huset är kvar i bostaden. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet skrivs, inga personskador finns uppgivna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen