Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 mars 19.07, Rattfylleri, Linköping

Förare misstänks för olovlig körning och rattfylleri.

16:53 En polispatrull kontrollerade ett fordon och dess förare i Ekholmen. Föraren till bilen, en man i 25-årsåldern, saknade giltigt körkort och visade tecken på att vara påverkad av narkotika. Han togs med till polisstationen där provtagning har gjorts.

Proven kommer att skickas på analys där det kontrolleras om föraren var påbörjad av narkotikaklassat preparat. Föraren misstänks för olovlig körning och rattfylleri under påverkan av droger. Nycklarna till bilen har tagits omhand av polis för att förhindra att mannen återvänder till bilen.
 
Den här veckan arbetar polisen särskilt inriktat mot nykterhet i trafiken och extra många trafikkontroller beräknar göras.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen