Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 mars 05.50, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

01.49 Kungälv, narkotikabrott m.m.
På E6 vid Rollsbomotet gör polisen ett försök att stoppa en bil för kontroll. Bilen, som är avställd, fortsätter dock norrut på E6 i hög fart. Beslut tas om spikmatta men bilen kör in mot Kode där den stannar vid en pendelparkering. I bilen färdades tre män i 20-25-årsåldern. Samtliga misstänks vara narkotikapåverkade och tas med för provtagning. Föraren rapporteras också för att inte ha stannat på polismans tecken samt drograttfylleri.

02.11 Borås, grov stöld
På Willys i Knalleland har någon sågat upp ett jalusi och fått med sig tobak till ett större värde. De har även fått med sig ett kassaskåp som de dock har tappat på utsidan butiken. En mörk SUV har setts lämna platsen i hög fart. Polisen har haft en större insats på platsen men ingen har gripits. Brottsplatsen är avspärrad för en teknisk undersökning.

05.05 Göteborg, grov stöld
Pågående inbrott på Willys Wieselgrensplatsen. Vittnen ser hur flera personer sågar upp ett jalusi i butiken. Polis larmas men ingen är kvar på plats när de anländer. I butiken har man stulit cigaretter och även här har man lämnat platsen i en mörk SUV. Polisen har sökt i området och larmat ut aktuell bil. Ingen gripen i nuläget. Platsen avspärrad för en teknisk undersökning.

05.51 Vara, trafikolycka
På E20 vid Bredäng har en lastbil vält enligt SOS. Olyckan har skett i södergående riktning och trafikläget är i nuläget okänt. Oklart om det är några personskador. Räddningstjänst, ambulans samt polis på väg.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen