Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 mars 16.17, Våld/hot mot tjänsteman, Malmö

Pildammsvägen. Försök till våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd i samband med ett trafikbrott.

En polispatrull stoppade och kontrollerade en bil på Pildammsvägen. När poliserna skulle kontrollera föraren blev både föraren och passageraren i bilen aggressiva. Passageraren försökte gå till angrepp mot poliserna som fick använda pepparspray mot mannen. Mannen försökte även ta sig loss från den ingripande polismannen. Mannen greps på platsen och är misstänkt för försökt till våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd och narkotikabrott eget bruk. Mannen är i 50-års åldern.

Föraren, också en man i 50-års åldern, visade tecken på påverkan och medtogs för provtagning. Han är misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk och brott mot knivlagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen