Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 13 mars 21.39

13 mars 20.36, Mord/dråp, försök, Malmö

Sjukhuset, Malmö. Skadad man som inkommit till akuten.

Polis kallades till akuten på sjukhuset i Malmö med anledning av att en man inkommit med en misstänkt knivskada. Mannen inkom till sjukhuset med hjälp av privatpersoner. Det har framkommit uppgifter om att det har varit någon form av bråk vid Folkets park och polisen undersöker om mannen kan ha skadats i samband med denna händelse. Skadeläget är okänt i nuläget.

Polisen är intresserad av iakttagelser gjorda vid Folkets park om någon har sett något bråk. Det går bra att ringa 114 14.

21.30 Den skadade mannen är i 20-års åldern och är allvarligt skadad. Brottsrubriceringen är försök till mord och personal från grova brott kommer att involveras i ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen