Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 mars 04.58, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning natt, Jönköping

Regionledningscentralen i region öst har under tiden 22:00-05:00 hanterat 46 ärenden i Jönköpings och Östergötlands län.  Ingen person är gripen och 2 personer omhändertogs.

Natten har varit lugn och inga grova brott eller ordningstörningar har kommit till polisens kännedom.

Noterbart:

Kl 00:08 noterade en polispatrull hur en person slank in i ett parkeringshus i centrala Jönköping. Det skedde strax innan stängning av p-huset. Patrullen fattade misstankar mot mannen då han betedde sig underligt samt bar på en väska. Kort därefter så utlöstes larm från p-huset. Patrullen tog hjälp av tillkommande väktare och mannen eftersöktes i fastigheten. Mannen anträffades och flera inbrott i personbil uppdagades. Mannen som är i 40-årsåldern greps för brotten och är anhållen efter förhör.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen