Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 mars 07.17

14 mars 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

23.42 Borås, drograttfylleri
Vid Brämhultsvägen stoppas en manlig bilist för kontroll. Han misstänks vara narkoitkapåverkad och får följa med för provtagning.

23.48 Borås, drograttfylleri
Vid Lars Kaggsgatan stoppas en manlig bilist för kontroll. Han saknar körkort och rapporteras för grov olovlig körning. han misstänks även vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning. 

01.51 Borås, drograttfylleri
Vid Brämhultsvägen stoppas en manlig bilist för kontroll. Han misstänks vara narkotikapåverkad och saknar körkort. 

03.12 Sävedalen, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Mårdvägen med anledning av att det brinner i en villa. Den skrivna familjen, fem personer kan ta sig ut på egen hand. Branden har varit koncentrerad till köket och åtgärdas av räddningstjänsten. En person körs till sjukhus med brännskador på händerna. Ingen misstanke om brott.

05.08 Borås, rån
Vid Öresjögatan i Sjöbo är det en ung man som tar sig in i en villa och stjäl bilnycklar, kontanter och trisslotter. Mannen i huset kommer på tjuven och konfronterar denne. Tjuven springer ut från huset där viss handgemäng förekommer och gömmer sig i området. Polis kommer till platsen och griper den unga mannen i 20-årsåldern. Inga personskador.

06.07 Hisingen, trafikolycka
På Hisingsleden mellan Sävekrysset och Säve depå är det två bilister som kolliderar. Föraren av den ena bilen springer från platsen. I den andra bilen färdades två personer som körs till sjukhus med okända skador. En fil är öppen men trafiken flyter långsamt vid platsen.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen