Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 mars 23.12

14 mars 20.23, Rån, Malmö

Västanväg, Limhamn. Rån mot butik.

Två maskerade förövare, beväpnade med kniv, tilltvingar sig kontanter och annat gods från en livsmedelsbutik på Västanväg. Förövarna avviker sedan till fots från butiken. Vid rånet, ska en person blivit skadad.

Polis och ambulanssjukvård larmas till adressen.

En person är skadad och förd med ambulans till sjukhus. Just nu är skadeläget okänt.

Polisen är på plats med stora resurser – bland annat hundpatrull, förstärkt regional insatsstyrka och helikopter.

Just nu efterspanas förövarna och ett flertal utredningsåtgärder utförs. Polisen har spärrat av butiken och ett område i anslutning till denna, vittnen förhörs och kriminaltekniker är på väg.

Uppdatering kl. 21.40: Polisens arbete på brottsplatsen och i närheten är under nedtrappning. Butiken och ett område i anslutning till butiken är avspärrat för kriminalteknisk undersökning, platsen är under polisbevakning.

En man i 30-årsåldern är under vård på sjukhus med skär- eller stickskador. Mannens skadestatus är fortsatt okänt.

Brottsrubriceringen är ännu inte bestämd.

Uppdatering kl. 23.10: Den skadade mannens skador är allvarliga men hans tillstånd är stabilt. Polisen upprättar anmälan om grovt rån och grov misshandel.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen