Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 15 mars 06.56

15 mars 01.47, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av natens händelser

23:37 Narkotikabrott O`Learys Umeå

En man i 25 års åldern misstänks för narkotikabrott eget bruk och innhav efter att han vart kontrollerad av patrull på plats. Mannen fördes till polisstationen för provtagning. Den misstänkta narkotikan togs i beslag och mannen var så pass påverkad att han får sova ruset av sig på stationen.

02:46 Misshandel, First Camp Umeå

Patruller åkte till ett pågående bråk på First Camp i Umeå, då patrullerna kom på plats kunde de konstatera att en man hade misshandlat en annan man. Gärningsmannen som är i 35 - 40 års åldern greps och fördes till polisstationen. Målsägande fick följa med en patrull till akuten för vårdtillsyn. Utrdeningsarbete pågår och för vidare information kontaktas jourhavande förundersökningsledare.

Uppdatering kl 06:56 (Börje Öhman)

En bra avslutning av natten. Inga akuta händelser att informera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen