Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 15 mars 06.53

15 mars 01.54, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser

22:06 Drograttfylleri, centrala Piteå

Efter ett trafikstopp är en man i 20 års åldern misstänkt för drograttfylleri. Mannen är även misstänkt för narkotikabrott eget bruk och innehav då patrull hittade misstänkt narkotika i bilen. Mannen medtogs för protagning och förhör, den misstänkta narkotikan tog i beslag. Efter en husrannsakan i mannens bostad hittades ytterligare misstänkt narkotika.

Uppdatering kl 06:55 (Börje Öhman)

Kl 04:26 Ytterviksvägen, Bergviken, Luleå, rattfylleri. En man i 45-års åldern misstänks för drograttfylleri och grov olovlig körning. Den bil som han körde vid tillfället beslagtas med stöd av Trafikbrottslagen §7 för att förhindra fortsatt brottslighet. Bilen kan komma att förverkas vid kommande rättgång.

Natten för övrig utan akuta händelser.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen