Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

15 mars 05.50, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Onsdag-torsdag natt, 14-15/3. Region Öst (Jönköpings och Östergötlands län)

Natten mot torsdagen den 15/3 har med få undantag varit lugn i Region Öst (Jönköpings och Östergötlands län).

Ledningscentralen har registrerat och hanterat sammanlagt 77 händelserapporter av varierande slag mellan kl. 22:00 och 05:00.

Det har inte skett några gripanden under senkvällen eller natten.

NOTERBART:

Kl. 04:47 inkom flera samtal om en kraftig smäll i centrala Norrköping. Polisen har kunnat lokalisera platsen för exposionen till en krog i anslutning till Gamla Torget, där någon eller några okända gärningsmän har orsakat skador på en entrédörr med någon form av sprängladdning. Det finns inga uppgifter om några personskador. Polisen har inlett en förundersökning gällande allmänfarlig ödeläggelse, platsen är avspärrad för en teknisk undersökning. I skrivande stund jobbar polisen med dörrknackning i aktuell fastighet. Eventuella vittnen ombedes att ta kontakt med polisen på telefon 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen