Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 15 mars 09.13

15 mars 06.23, Detonation, Norrköping

Misstänkt sprängladdning utlöst utanför restaurang.

Kl. 04:47 inkom flera samtal om en kraftig smäll i centrala Norrköping. Polisen har kunnat lokalisera platsen för exposionen till en krog i anslutning till Gamla Torget, där någon eller några okända gärningsmän har orsakat skador på en entrédörr med någon form av sprängladdning. Det finns inga uppgifter om några personskador. Polisen har inlett en förundersökning gällande allmänfarlig ödeläggelse, platsen är avspärrad för en teknisk undersökning. I skrivande stund jobbar polisen med dörrknackning i aktuell fastighet.

06:45 Polisens kriminaltekniker är på plats och genomför en teknisk undersökning av platsen. Avspärrningarna kvarstår och kan påverka morgontrafiken.

Polisen är angelägen om att komma i kontakt med eventuella vittnen. Den som har uppgifter att lämna och ännu inte pratat med polisen ombedes kontakta polisen på telefon 114 14 eller i tipsformuläret nedan.

https://polisen.se/kontakt/tipsa-polisen/

UPPDATERING:

09:13Den tekniska undersökningen är färdig och avspärrningarna som påverkat trafiken är hävda.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen