Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

15 mars 16.58, Sammanfattning vecka, Östhammar

Polisrutan Östhammars kommun

Polisrutan Östhammars kommun.

 

Gällande polisens projekt NOS som handlar om att få hundägarna mer brottsmedvetna och uppmärksamma på de olika brott som begås i samhället hålls nu informations tillfällen. På mötena går man går igenom tips och råd hur man som hundägare ska göra om man upptäcker ett förberedande eller pågående brott.

Den 12 april klockan 19:30 är första mötet som hålls på Östhammars brukshundklubb ute vid Askön Östhammar. (Även icke medlemmar till hundklubben är självklart välkomna hit.)

Andra mötet kommer vara i matsalen på Bruksgymnasiet i Gimo klockan 19:00.

Det är hundägarna som är välkomna på mötet, hundarna får stanna hemma. Har ni möjlighet att skicka mail om ni kommer så är det tacksamt, dock inget måste. Mailadressen ser ni nedan.

 

Under veckan så har tretton viltolyckor inrapporterats.

Veckans redovisning av anmälda brott:

 

Östhammar: Stöld utan inbrott från bostad.

                     

Gimo: Datorbedrägeri. Bedrägeri med hjälp av internet.

 

Alunda: Bidragsbrott.  Ofredande mot kvinna.

 

Österbybruk: Brott mot jaktlagsstiftningen. Ofredande mot kvinna. Olaga hot mot kvinna.

 

När du vill ha kontakt med polisen ska du ringa 11414. Om det handlar om pågående brott ringer du 112. Vill du skicka mail till mig har jag adressen agnetha.degerstedt@polisen.se.

 

Polisinspektör 

Agneta Degerstedt

                                           

                     

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen