Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 15 mars 21.17

15 mars 20.03, Misshandel, grov, Kristianstad

Misshandel, Västra Boulevarden.

Polis och ambulans skickas till Västra Boulevarden, med anledning av en misshandel. Enligt initiala uppgifter ska en person blivit stick/skärskadad. Misshandeln ska ha inträffat i anslutning till en butik. Den misstänkte för misshandeln, en man, har avvikit från platsen, och polis söker i området med polisbil och hund.

20:19 I samband med händelsen ska ytterligare en person fått stick/skärskada. De båda är män. Polis arbetar på platsen med att samla in så mycket information som möjligt, genom att bland annat höra vittnen. Det finns i nuläget ingen information om vad som föranlett händelsen.

20:39 Polis har gripit en man misstänkt för händelsen.

21:14 Den gripne mannen är misstänkt för försök till mord. Minst en av de två skadade männen fördes med ambulans till sjukhus. Utredningen kommer att fortgå under kvällen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen