Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 16 mars 10.12

16 mars 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén och ikväll kommer Peter Adlersson.

22.54 Rån, Mark
I Rydal upptäcker en man sina tillhörigheter i fickan på en besökare som då konfronteras. Tumult uppstår och lägenhetsinnehavaren blir då misshandlad med ett tillhygge. Skadorna uppges vara lindriga. Två män grips i området och lägenheten spärras av i avvakten på en teknisk undersökning.

00.28 Brand, Strömstad
I Svinesund, Hogdal brinner en parkerad bil och polis samt räddningstjänst kallas till platsen. Anmälan om skadegörelse genom brand.

04.09 Inbrott, Mölndal
På Granitvägen vaknar en person av något ljud och upptäcker då en man i sin bostad. Gärningsmannen springer ut och polis tillkallas. Polis söker i området med bland annat hund och mannen grips. Ett fönsterglas till dörren är krossat. I nuläget är det oklart om något stulits. Den misstänkta mannen kommer att höras när det är möjligt.

04.45 Brand, Göteborg
På Flygvädersgatan brinner en bil. Anmälan om skadegörelse genom brand.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen