Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 16 mars 12.51

16 mars 11.33, Trafikhinder, Linköping

Långa köer på E4 efter brand i lastbil. TEXTEN UPPDATERAD.

11.17 SOS larmade om en brand i en lastbil lastad med personbilar. Lastbilen skulle stå i södergående körfält på E4 i höjd med Vikingstad, Linköpings kommun och det skulle, enligt uppgifter från SOS, vara rörigt på platsen med personer som skulle befinna sig ute på vägen.

11.30 Polis på plats. Det rörde sig, enligt partrullen, om en mindre brand i lastbilen. Trafiken kommer att stängas av under delar av räddningsarbetet.

12.34 Bärgare på plats för att bärga en av räddningstjänstens fordon som fått ett haveri. En annan bärgare till lastbilen är på väg till platsen.

Det är just nu mycket besvärligt läge i trafiken med mycket långa köer i södergående riktning.

12.50 Bärgning av lastbilen är påbörjad men det finns ingen prognos om när den kan vara avslutad. Trafiken flyter sakta förbi i omkörningsfilen, men köerna byggs på och kön är nu nästen en mil lång.

Uppmaningen till trafikanterna, i nuläget, är att om möjligt välja en annan väg.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen