Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 mars 12.35, Misshandel, Örnsköldsvik

Nolaskolan, elev som misshandlat annan elev med tillhygge

Kl 11:01 anmäls en misshandel vid Nolaskolan. Enligt uppgift så har en elev på skolan slagit en annan elev med ett tillhygge liknande ett dammsugarrör. Gärningsmannen var vid tillfället maskerad men är igenkänd.

Gärningsmannen sprang från platsen men återvände sedan till skolan. Han kunde vid 11:20-tiden gripas misstänkt för misshandel.

Gärningsmannen, som är i 18-års åldern, är förutom misshandel även misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk. Han är förd till polisstationen i Örnsköldsvik för förhör och senare åklagarkontakt.

I samband med att gärningsmannen grips så visar en annan elev tydliga tecken på att vara drogpåverkad och blir misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk. Den eleven, som är i samma ålder, måste följa med en annan patrull för provtagning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen