Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 mars 08.53

16 mars 17.57, Mord/dråp, försök, Lycksele

Samtal kommer in om bråk på torget i Lycksele.

En man som skadats av ett tillhygge i samband med ett bråk. Den skadade är omhändertagen av ambulanspersonal och förd till sjukhus.

Polis har spärrat av brottsplatsen, initiala utredningsåtgärder pågår.

Du som har tips och iakttagelser att lämna med anledning av händelsen kan ta kontakt med polisens kontaktcenter på telefon 114 14.

Uppdatering 20:10

En förundersökning har inletts rubricerad som försök till mord. Initiala utredningsåtgärder fortgår med bland annat förhör och annan informationsinsamling. Förundersökningen leds av jouråklagare.

Uppdatering kl 08:50

Utredare från Umeå är nu plats i Lycksele och ska under dagen tillsammans med utredare från Lycksele utreda ärendet under ledning av jourhavande åklagare. Vi återkommer med en lägesbild under dagen. Just nu finns ingen ytterligare information att lämna ut.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen