Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 mars 07.34

16 mars 23.01, Sammanfattning kväll och natt, Jämtlands län

Ett urval av händelser från kväll och natt

19:50 Narkotikabrott innehav och eget bruk, bott mot knivlagen, Östersund

Man i 30-års åldern var påtagligt berusad och omhändertogs enligt LOB. I samband med detta misstänktes han för ovanstående brott.

 

20:40 Trafikolycka, Önevägen, Östersund

Två personbilar kolliderade och för en tid så var hela vägen avstängd. Båda bilarna fick bärgas från platsen och de båda personerna som var inblandade i olyckan fördes med ambulans till sjukhus. Anmälan angående trafikbrott upprättades.

Uppdatering kl 07:26 (Börje Öhman)

Kl 20:50 Hammarstrand, Ragunda, misshandel. En yngling, under 18 år, har misshandlat en anställd på ett boende. Han grips av polis misstänkt för grov misshandel och olaga hot. Trots sin unga ålder så anhålls han under natten. Jourhavande åklagare kommer under dagen att besluta om frihetsberövandet ska bestå eller om han ska friges.

Vi kan inte lämna ut några detaljer om händelsen utan hänvisar till Åklagarkammaren.

För övrigt en normalt stökig fredagnatt med fyllerier både i Östersund och Åre

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen