Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 mars 07.51

17 mars 01.27, Försvunnen person, Boden

Polisen behöver allmänhetens iakttagelser gällande 80-årige Gunnar Idberger som under fredagen saknas från sin bostad i Boden.

Uppdatering kl 07:46

Kl 06:52 Gunnar är anträffad!!

En privatperson har anträffat en förvirrad äldre man som kört av vägen mellan Juggijaur och Patjas, Jokkmokk. Det visar sig att det är den eftersökte Gunnar. Gunnar är nerkyld och kommer att föras med ambulans till hälsocentralen i Jokkmokk.

Vi tackar för allt engagemang. Ett särskilt tack till den person som stannade vid dikeskörningen och på så sätt löste försvinnandet.

 

Gunnar anmäldes försvunnen strax före 20-tiden under fredagen men har troligen lämnat sin bostad från Fagernäs Boden i sin bil med reg.nr AZE860 Peugeot 307, mörkgrå redan under torsdagen.

Gunnar är ca 180 cm lång, smal kroppsbyggnad, saknar hår och bär glasögon. Okänt vilka kläder han hade på sig vid försvinnandet. Fotot är enligt anhöriga välliknande.

Gunnar har en sjukdomsbild där han upplevs som förvirrad, lokalsinnen kan svika och har delvis svårt att uttrycka sig.

Polisen har under hela kvällen undersökt tänkbara platser och kontaktat personer som har uppgifter att lämna som skulle leda till att Gunnar anträffas dock utan resultat. Just nu har polisen inget sökområde och behöver allmänhetens hjälp med iakttagelser.

Iakttagelser ring polisen 114 14 och begär ledningscentralen (RLC) Region nord alt 112 i akut läge.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen