Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

17 mars 06.59, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av händelser från natten

Kl 00:57 Öjebyn, Piteå, misshandel.  Tfn-samtal om ett 10-tal ungdomar som slåss på en angiven adress. Det är lugnt på plats när polisen kommer dit. En privat fest som spårat ut. Polisen stänger festen. Ingen som uppenbart är misshandlad.

Kl 02:36 Västra Varvsgatan, Luleå, misshandel. Tfn-samtal om misshandel. En person omhändertas med stöd av LOB, anmälan om misshandel. Närmare omständigheter okända.

Kl 02:43 Lundagårdsgatan, Boden. Man som anmäler att han blivit överfallen/slagen av annan man. Mannen uppger att han blöder från huvudet. Polisen som beordrats till platsen griper en man i 55-års åldern misstänkt för grov misshandel. Den brottsdrabbade mannen, som är i samma ålder, förs med ambulans till sjukhus för tillsyn av sina skador.

Den gripne mannen ska förhöras under förmiddagen sedan han nyktrat till. Männen är sedan tidigare bekanta med varandra. Det finns för närvarande ingen ytterligare information att lämna ut.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen