Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 mars 08.41

17 mars 08.34, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Kompletterande nattsammanfattning för Östergötland.

Kompletterande sammanfattning från natten med ett urval av händelser. Presstalesperson finns på plats under lördagen fram till cirka kl 15.

22.16 Polisen fick samtal om ett personrån på Rydsvägen i Linköping, som ska ha inträffat ungefär 10 minuter tidigare. Två okända män ska ha slagit en man i 25-årsåldern i ansiktet och fått med sig en plånbok. Den drabbade mannen drabbades av svullnad och blåmärke. Polisen har arbetet med ärendet under natten, men i nuläget finns det ingen gripen eller misstänkt.

00.49 Polisen kontaktades om inbrott i ett hus i Godegård, Motala kommun. När de som bor i huset kom hem vid 23.30-tiden så upptäckte de att någon hade brutit upp ett fönster. Detta ska ha skett någon gång efter kl 16. Det är oklart vad som eventuellt är stulet. Polisen har sökt med hund i området och arbetat med att säkra spår.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen